Find solbriller til sport hos Rexbriller i Helsingør

Hvis du dyrker meget udendørs sport om sommeren, er det oplagt at finde dig nogle solbriller til sport. Almindelige solbriller er ikke altid den rette løsning, da de let falder af, hvis du bevæger dig meget. De kan også komme i vejen for eventuelt sportudstyr, som du skal have på undervejs. Det er derfor en god idé at finde nogle solbriller, som er særligt beregnede til den sportsgren du udøver. På den måde kan du se bedre, når du er aktiv i solen uden, at solbrillen kommer i vejen.

Hos Rexbriller hjælper vi dig gerne med at finde det rette sæt solbriller til din sportsgren. Vi har en fysisk butik i Helsingør, hvor der altid står en dygtig medarbejder klar til at hjælpe dig.

Solbriller til forskellige sportsgrene

Det er en god idé at finde nogle solbriller, som er beregnede til netop den sportsgren du udøver. Der er forskel på sport, og derfor er der naturligvis også forskel på, hvilke solbriller der passer til hvad. Her er et bud på nogle sportsgrene, og solbriller som passer godt hertil.

  • Løb: Hvis du løber meget uden for om sommeren, er det oplagt med nogle solbriller, som sidder tæt, så de ikke falder af. De skal dog heller ikke sidde for tæt, da de så kan dugge til og være til chikane.
  • Vandsport: Hvis du dyrker sport på vandet, er det en god idé med solbriller med polaroidglas. På den måde bliver du ikke forstyrret af refleksionerne fra vandet.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE