Få lavet en synsprøve hos Rexbriller i Helsingør

Hvis du føler, at dit syn er blevet ringere, er det en rigtig god idé at få lavet en synsprøve. En synsprøve kan være med til at afgøre om, du har behov for briller eller kontaktlinser. Du kan derfor få rettet op på dit syn, så du kan se godt igen.

Det tager ikke lang tid at få lavet en synsprøve, og du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle tage alt for meget tid ud af kalenderen til det. Det foregår som regel med en simpel bogstavtest, hvor du får en ”kæmpe brille” foran øjnene. Herfra kan optikeren styre styrken for at finde ud af, hvornår du bedst kan se bogstaverne.

Hos Rexbriller kan vi hjælpe dig med at få lavet en synsprøve. Du kan altid besøge vores butik i Helsingør, hvor vores dygtige optikere står klar til at hjælpe. Du er velkommen til at ringe til os eller sende en mail, hvis du vil bestille en tid til en synsprøve, så du kan få undersøgt, om dit syn fungerer, som det skal.

Derfor er det vigtigt at tjekke op på synet med en synsprøve

Det er meget vigtigt, at du får lavet en synsprøve, hvis du opdager svingninger i dit syn. Hvis du ikke får gjort noget ved et dårligt syn, risikerer du blot at det bliver forværret. Desuden kan et dårligt syn også være en stor udfordring i hverdagen. Hvis du ser dårligt, skal du nemlig anstrenge øjnene en hel del mere, hvilket kan lede til hovedpine og koncentrationsbesvær. Det kan gå ud over din indsats i arbejdet såvel som dit humør og din energi, når du er hjemme ved familien. Et dårligt syn kan derfor have store konsekvenser for dig, og derfor er det vigtigt at få det tjekket, så du kan få rettet op på det.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.