Find solbriller med styrke hos Rexbriller i Helsingør

Hvis du bruger briller til dagligt, kan det blive en udfordring, når du gerne vil nyde de varme sommerdage ude på terrassen. Du kan nemlig meget let blive blendet af solens skarpe stråler. Tager du brillerne af for at skifte dem ud med et sæt almindelige solbriller, kan du intet se. Beholder du derimod brillerne på, får du solen i øjnene. Det er derfor essentielt at investere i et par solbriller med styrke. På den måde kan du få skygge fra solen, samtidig med at du kan se.

Hos Rexbriller hjælper vi dig gerne med at finde de rette solbriller med styrke. Vi har et bredt udvalg i vores fysiske butik i Helsingør. Her er du altid velkommen til at komme forbi og prøve vores mange modeller af. På den måde kan du finde det perfekte par til dig.

Forskellige typer af solbriller med styrke

Når du skal finde et par solbriller med styrke, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der findes forskellige typer. Solbriller med styrke er typisk dyrere end almindelige solbriller, og det er derfor vigtigt, at du vælger de rigtige i første omgang. Her er der derfor et bud på nogle forskellige typer af solbriller med styrke, som du kan vælge i mellem.

  • Polaroidglas: Solbriller med polaroidglas er en stor fordel, fordi de dæmper refleksioner i glasset. Kører du for eksempel i bil om aftenen, eller bruger du meget tid ved vandet, kan det være en god løsning til dig.
  • Fotokromiskglas: Fotokromiskglas er en god løsning, fordi glassets farve tilpasses efter solens styrke. Det betyder, at når du sidder uden for i solen, er glasset farvet, så det skygger, men når du går inden for bliver glasset gennemsigtigt og fungerer som en almindelig brille.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER