Find din stil hos Rexbriller i Helsingør

Hvis du skal til at gå med briller, er det vigtigt, at du finder et par, som passer til netop din stil. Der findes et hav af forskellige brillemodeller, hvilket betyder, at du skal prøve lidt af for at finde dem, som klæder dig bedst og sidder mest behageligt. Det er heldigvis ikke noget problem at finde et passende par briller, da der er så mange at vælge i mellem. Du behøver derfor ikke bekymre dig for, om du kommer til at se godt ud med briller, da du altid kan finde noget, som passer til dig og din stil.

Hos Rexbriller hjælper vi dig gerne med at finde din stil, så du kan få et par briller, som sidder rigtig godt på dig. I vores fysiske butik i Helsingør, har vi et bredt udvalg af forskellige brillemodeller. Du kan både se og afprøve dem, når du besøger vores butik, så du kan finde det helt rigtige par. Har du brug for lidt hjælp og vejledning, står der altid en dygtigt og professionel medarbejder klar til at besvare dine spørgsmål.

Sådan vælger du farven til dine briller

Farven på dine nye briller er en stor del af stilen. Det er ikke alle farver, som klæder alle lige godt, og derfor skal du vælge med omhu, når du skal finde noget, der passer til dig. En god metode er at finde en farve, som passer godt til din hudtone.

  • Lys hud: Hvis du har en meget lys hud og lyst hår, passer det godt sammen med naturlige farver. Det kan for eksempel være en brunlig eller mørk grøn farve.
  • Mørkgløden hud: Hvis du har en lidt mørkere hud, så er det en god idé at bruge farver som sort og metal. Det skaber en god kontrast til din hudtone.

DOWNLOAD STIL GUIDE