Rex Briller

Helsingørs lokale optiker

Velkommen hos Rex Briller. Du finder os i hjertet af Helsingør og i byens næstældste hus. Vi sammensætter selv vores sortiment og holder os opdateret omkring nye trends og tendenser. Derfor kan du være sikker på at finde briller hos os, som du ikke finder andre steder. Vi har altid et bredt sortiment af fede mærker. Her på siden kan du selv bestille solbriller eller briller, men du er også meget velkommen til at besøge os i butikken for en personlig vejledning.  

Service der batter

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig velkomne, hver gang de besøger os. Vi tager os altid god tid til at lære dem at kende, så vi får indsigt i deres behov. Når vi kender til din personlighed og livsstil, kan vi bedre vejlede dig og finde den bedste løsning til dig. Vores største ønske er, at gøre dig tilfreds, og det tror vi på, at vi kan opnå ved at give dig en ærlig og professionel betjening.

Faglighed i top

For at kunne yde den bedste service for vores kunder, er det afgørende, at vores faglighed er i orden. Vi elsker vores fag og har mange års erfaring i branchen. Vores team består af engagerede, omhyggelige og nørdede medarbejdere, som alle sætter en ære i at være grundige og præcise, når de undersøger og vejleder vores kunder. Vi videreuddanner os løbende og tager på spændende kurser, der kan udvide vores viden og teknikker.

Vi bruger altid det nyeste udstyr til udmåling af briller og kontaktlinser. Når vi foretager synsundersøgelser, kigger vi også efter tegn på sygdom eller synsforstyrrende forandringer. Vi samarbejder med lokale øjenlæger, så vi kan viderehenvise dig, hvis vi skulle opdage tegn på sygdomme.

Kig ind til os i butikken eller bestil tid her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen!