Bliv sommerklar med solbriller fra Rexbriller i Helsingør

Når sommeren nærmer sig, er det vigtigt, at du har et par lækre solbriller ved hånden, som du kan bruge. Det er enormt vigtigt at have solbriller om sommeren, når solen står højt på himlen. Både fordi solbrillerne skygger for solens skarpe stråler, men også fordi de beskytter øjnene fra UV stråler. Det er derfor ikke kun vigtigt på grund af din komfort, men også fordi du skal passe på dine øjne. Solbriller er øjnenes solcreme, og du skal derfor huske at bruge dem, hvis du vil undgå risikoen for fremtidige skader.

Hos Rexbriller har vi et bredt udvalg af smarte solbriller, som følger de nyeste trends inden for solbrillemode. Vores fysiske butik ligger i Helsingør, hvor du har mulighed for at se udvalget af solbriller. Her kan du afprøve de forskellige modeller, så du kan finde ud af, hvilken model der klæder dig bedst og føles mest behagelig. På den måde kan du gå fra butikken med det perfekte sæt solbriller til dig.

Sådan vælger du formen på dine solbriller

Når du skal finde en form på solbriller, som passer godt til dig, er det oplagt at gå ud fra din ansigtsform. Der findes rigtig mange forskellige modeller af solbriller, og du kan vurdere, hvilken form der passer bedst til dig ved at se på din ansigtsform.

  • Rund ansigtsform: Hvis du har en mere rund ansigtsform, så er det en god idé at finde nogle solbriller med lidt højde på. Her er det for eksempel oplagt med en klassisk cateye. Du bør holde dig fra helt runde eller firkantede solbriller, hvis du vil undgå at gøre din ansigtsform rundere.
  • Firkantet ansigtsform: Hvis dit ansigt har en firkantet form, er det oplagt med nogle solbriller med afrundede kanter. På den måde kan du blødne dit ansigt en smule op.
  • Oval ansigtsform: Hvis du har et ovalt ansigt, er du meget heldig, da du faktisk kan bære de fleste solbriller. Du bør derfor prøve dig lidt frem indtil, du finder den form, som passer bedst til dig.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu