Få kontaktlinser hos Rexbriller i Helsingør

Hvis du er begyndt at se værre end normalt, er det en god idé at få tjekket dit syn. På den måde kan du finde ud af, om du har behov for briller eller kontaktlinser. Kontaktlinser er en super god løsning, hvis du ikke vil have, at folk kan se en forandring. Briller er synlige og kan mærkes i ansigtet, hvilket kan være generende. Kontaktlinser kan hverken ses eller mærkes, og det er derfor det rette valg, hvis du søger en løsning, som folk ikke lægger mærke til.

Du kan lære mere om brug af kontaktlinser hos Rexbriller. Vi har en fysisk butik i Helsingør, hvor du altid er velkommen til at komme forbi. Her vil der altid være en dygtig medarbejder klar til at hjælpe dig. Har du derfor nogle spørgsmål eller noget, som du er i tvivl om, skal du ikke tøve med at besøge os i butikken.

Find den rette linsetype til dig

Når du har besluttet dig for, at kontaktlinser er vejen frem for dig, skal du vurdere, hvilken linsetyper, du skal have. Der findes nemlig forskellige linsetyper, og det afhænger af personen, hvad der passer bedst. Du bør derfor vide lidt om, hvad forskellen på linsetyper er, før du tager din beslutning. Her er en kort beskrivelse af nogle populære linsetyper.

  1. 1-dagslinser: Hvis du gerne vil have en vedligeholdelsesfri linsetype, så er 1-dagslinser vejen frem. Her udskifter du dine linser hver dag, og du skal derfor aldrig bekymre dig om rengøring af dem.
  2. 14-dagslinser: 14-dagslinser udskiftes hver 14. dag, som det ligger i navnet. Her kan du derfor ikke undgå en smule vedligeholdelse. Det kan dog være en billigere løsning, da du ikke skal bruge nye linser til hver dag.
  3. Døgnlinser: Døgnlinser skal udskiftes engang hver 30. dag. En af de helt store fordele ved denne type er, at du faktisk også kan sove med dem, og derfor ikke skal tage dem ud hver aften.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.