Få lavet en synsfeltscreening hos Rexbriller i Helsingør

En synsfeltscreening er en ekstra kontrol af dit syn. Nethinden består af mere end 120 mio. sanseceller, og sommetider stopper nogle af disse med at fungerer. Det er ikke nødvendigvis et problem, da hjerne til en vis grad kan kompensere for nogle manglende celler. Det hænder dog at mange sanseceller forsvinder, og dette leder til blinde pletter på øjet. Med en synsfeltscreening, kan du få undersøgt om, du har blinde pletter på øjet, som kan være tegn på øjensygdomme, der kræver en videre behandling.

Hos Rexbriller hjælper vi dig gerne med at få lavet en synsfeltscreening. Vi har en butik i Helsingør, hvor du kan få foretaget screeningen. Du er velkommen til at kontakte os over telefon eller mail, hvis du vil bestille en tid.

Hvordan foregår en synsfeltscreening?

En synsfeltscreening varer kun omtrent 15 minutter, og du skal derfor ikke tage alt for meget tid ud af kalenderen for at få lavet det ekstra tjek. Selve screeningen bliver udført med et computerstyret måleinstrument. Her skal du se igennem en åbning, hvor du skal markere hver gang, du ser en lysprik derigennem. Når testen er færdig, bliver der lavet en vurdering af, hvorvidt du har blinde pletter på øjet.