Find den nyeste solbrillemode hos Rexbriller i Helsingør

Når sommeren nærmer sig, er det på tide at finde nogle smarte solbriller. Solbriller kan meget mere end bare at skygge for øjnene, og de er en perfekt tilføjelse til dit sommeroutfit. Der kommer hele tiden nye trends inden for solbrillemode, som du med fordel kan følge med i.

Hos Rexbriller kender vi alt til sæsonens nyeste solbrillemode, så du kan få et par lækre og moderigtige solbriller. Vi har et bredt udvalg af solbriller i vores fysiske butik i Helsingør. Her har du mulighed for at se de mange solbrillemodeller og prøve dem på. På den måde kan du let finde det par, som passer bedst til dig og din stil.

2019 trends inden for solbrillemode

Hver sommer kommer der nye trends inden for solbrillemode, og hvis du gerne vil følge den nyeste mode, er du nødt til at være opdateret. Her får du derfor et bud på nogle af de nyeste trends inden for solbrillemode i 2019.

  • Cateye: Cateye har før været stort inden for solbriller, og dette år er det vendt stærkt tilbage. Det er endda blevet smart med et endnu vildere og mere overdrevent cateye end før i tiden.
  • Lyse farver: Lyse farver er det nyeste inden for solbrillemode. Det er super lækkert med solbriller i hvid eller beige, hvis du vil være med på de nyeste trends.