Find danske designer briller hos Rexbriller i Helsingør

Hvis du skal på jagt efter et par nye smarte briller, bør du søge blandt danske designer briller. Dansk design er meget populært inden for brilleverdenen, og du kan derfor være sikker på at finde nogle særligt lækre briller. Det er både briller, som har et flot udseende såvel som god kvalitet, der øger komforten. Der findes rigtig mange forskellige danske designer briller, og du kan derfor altid finde et par, som passer godt til din stil og dine præferencer.

Du kan finde et bredt udvalg af danske designer briller hos Rexbriller. Vi har en fysisk butik i Helsingør, hvor du kan se de mange brillemodeller. Her kan du afprøve dem, så du kan finde det par, som sidder bedst på dig. Der står også altid en dygtig medarbejder klar i butikken, som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til brillemodellerne. Du kan derfor let finde et par nye smarte briller af dansk design i vores butik.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Stort udvalg af danske designer briller

Hvis du skal finde nogle danske designer briller, kan du vælge blandt et stort sortiment i vores butik i Helsingør. Vi sætter stor pris på dansk design, når det kommer til briller, og giver dig derfor kun det bedste at vælge i mellem. Vi arbejder sammen med mange dygtige danske brands, vis brillemodeller du kan finde i vores butik. Her er et eksempel på nogle af de danske brands, som du finder hos os.

Fleye: Fleye er et dansk brand, som designer nogle super lækre og smarte briller. De har særligt fokus på skandinavisk design i deres brillemodeller, hvilket skaber en vis lethed og renhed i stilen. Desuden tilføjer de unikke og smukke detaljer til deres brilledesigns, som adskiller dem fra alle andre.

Thomsen Eyewear: Thomsen Eyewear er et dansk brand, som sætter pris på både klassiske og nye trends inden for brillemode. De tager det bedste fra den klassiske brilleform og blander det med moderne tendenser for at skabe den helt perfekte brillemodel.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk