Mode

Colorful fashion

Sæt kulør på tilværelsen og start med farverige briller og solbriller, og skal du følge de toneangivende modehuse, så må du ikke være farveforskrækket, når du skal sammensætte din garderobe i 2020. Der er nemlig skruet op for farveblusset hvor særligt 4 stærke farver går igen. Så overvejer du nye moderigtige briller kunne farven passende være en af følgende:

• Limegrøn & gul
• Beige
• Pastel-lilla
• Mandarin rød

Vælg en pangfarve som skaber kontrast

Limegrøn, gul og shiny grå. 90’ernes farvepalette er tilbage i modebilledet i forårsmoden 2020, og hvor især den limegrønne bliver dominerende. Det er en farve, som vi kommer til at se på både tøj og på accessories. Det kunne for eksempel være din næste brille. Den grønne lime farve fungerer godt med de mere afdæmpede nuancer, for at skabe en cool kontrast mellem den iøjnefaldende modefarve og de helt klassiske nuancer.

Det anbefales af de velkendte stylister, at vælge en pangfarve, og bruge den farve op af noget afdæmpet som gråt, sort eller beige, der også er en velkendt 90’er tendens.

Ikke kun pangfarver på årets mode-scene

Det er ikke kun pangfarver, der dominerer forårsmoden 2020. Vi vil også se mere til beige forårstøj. Modefarven, der har være in de sidste par sæsoner, kommer nemlig endnu mere frem i forårsmoden 2020, hvor vi vil se den på trenchcoats, jakkesæt, blazere accessories og tasker. Beige er blevet en minimalistisk farve på linje med sort, mørkeblå og grå. Det handler om at trække den minimalistiske stil ind i looket ved at vælge stilrene beige items, og så vælge tilbehør som f.eks din nye brille i lidt mere vovede farver.
Det kunne f.eks være en brille i pastel-lilla. Det er den tredje farve, der vil dominere forårsmoden. Farven, der også kaldes violet eller kold lilla, er inspireret af forårets lyselilla syrener. Det er en rigtig forårsfarve og sommerfarve, som vi vil se i mange danske og internationale forårskollektioner.

Farven der havde en fremtrædende plads på catwalken hos en lang række toneangivende modehuse, da de sidste år fremviste deres forårs- og sommerkollektioner for 2020, var den opsigtsvækkende orangerøde madarin rød farve.
Farven kan f.eks bruges i mere diskrete sprøjt sammen med sort, grå og jordfarver.
Kig forbi og se det store udvalg af kendte mærker og alle brillenyheder for foråret og sommeren 2020.