Få hjælp til synstræning hos Rexbriller i Helsingør

Et godt syn handler ikke kun om at kunne se godt. Det handler om at øjnene skal kunne arbejde sammen, også kaldt et samsyn. Hvis samsynet ikke fungerer, kan det lede til problemer i både dit arbejdsliv og i din fritid. Problemer med samsynet kan nemlig lede til både koncentrationsbesvær, hovedpine, læseproblemer og problemer med at fokusere. Dette kan være et stort problem i arbejdet, fordi det går ud over din indsats og produktivitet. Det kan også være vanskeligt i fritiden, da det kan føre til dårligt humør og mangel på energi efter en hård arbejdsdag. Det betyder, at du ikke kan nyde tiden sammen med din familie og venner til fulde drag. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, om du har problemer med samsynet og får det tjekket, hvis du mistænker noget.

Hvis du har problemer med dit samsyn skal du igennem synstræning. Hos Rexbriller kan vi hjælpe dig igennem et forløb med synstræning, så du igen kan få dine øjne til at arbejde godt sammen. Vi har en fysisk butik i Helsingør, hvor der altid står en dygtig medarbejder klar til at hjælpe dig.

Hvad er synstræning?

Synstræning kan hjælpe dine øjne til at arbejde bedre sammen, hvis du oplever problemer med samsynet. Selve træningen omfatter både hjemmeøvelser og tjek nede ved din optiker. Du skal bruge omtrent 15-30 minutter dagligt på synstræningen, og forløbet har ofte en hurtig effekt på dit samsyn. Det svinger dog meget fra person til person, hvor længe forløbet varer, og derfor er det svært at sætte en nøjagtig tidsregning på. Dine synsproblemer er med til at afgøre, hvor længe forløbet skal vare, og hvor svære øvelserne skal være. Det er alt sammen noget, din optiker kan hjælpe dig med at afgøre.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING