Find dine nye briller hos Rexbriller i Helsingør

Hvis du har oplevet synsproblemer, er det vigtigt at få det tjekket, så du kan finde ud af om, du skal bruge briller. Synsproblemer kan være en stor udfordring i hverdagen, og her kan briller gøre en rigtig stor forskel. Dårligt syn kan lede til mangel på energi og dårligt humør, og derfor bør du anskaffe dig et par gode briller, hvis der er behov for det. Du kan få mange smarte briller, så de ikke kun hjælper med dit syn, men også ser pæne ud til dig. Der findes et hav af forskellige briller, og derfor kan du sagtens finde et par, som passer godt til dig.

Hos Rexbriller hjælper vi dig gerne med at finde det perfekte par briller til dig. Vi har en fysisk butik i Helsingør, hvor du altid er velkommen til at komme forbi. Her kan du se vores store udvalg af briller, som du frit kan afprøve. På den måde kan du finde et par, som både klæder dig og sidder behageligt.

Sådan vælger du farve til dine briller

Når du skal købe nye briller, kan det være svært at vurdere, hvilken stil du skal gå efter. For eksempel kan farven på brillen gøre en stor forskel for udseendet. Her kan du vælge farve ved at tage udgangspunkt i, hvad der passer til din hudtone.

  1. Lys hudtone: Hvis du har en lysere hudtone, er det oplagt med briller i naturlige farver. Det kan for eksempel være farver som brun eller mos.
  2. Mørkgløden hudtone: Hvis du har en hudtone med en mørk glød, så er det et godt valg med skarpe farver, som skaber en god kontrast. Det kan være farver som metal eller sort.
  3. Helt mørk hudtone: Hvis du har en meget mørk hudfarve, er det passende med pastelfarver eller stærke farver. Det er en god idé at undgå naturlige farver som brun, da det kan gå lidt i et med huden.